+381 (11) 346 77 44 ordinacija@drdjordjevicginekologija.rs Radnim danima od 09:00 do 20:00 // Subotom od 09:00 do 15:00

O nama

Ginekološko akušerska ordinacija Dr Đorđević postoji od 2006. godine u naselju Medaković 3. U nekonvencionalnom ambijentu naše ordinacije brigu o vašem zdravlju možete u potpunosti prepustiti stručnjacima iz oblasti perinatologije, kolposkopije, ginekološke citologije, steriliteta i radiologije. Tim lekara i savremena medicinska oprema garancija su kvaliteta naših usluga. Stručno i ljubazno osoblje učiniće da se osećate sigurno i opušteno o čemu najbolje svedoče naši zadovoljni pacijenti.

Postanite i Vi deo naše zdrave porodice
Očekujemo Vas.

S poštovanjem
Dr Mirjana Đorđević,
spec. ginekologije i akušerstva

 

Dr Mirjana Đorđević

Rođena u Beogradu, gde završava VI Beogradsku gimnaziju kao nosilac Alasove diploma iz Bilogije.

1973. godine, diplomirala na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu nakon čega se zapošljava u DZ Palilula, odakle odlazi na specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva u GAK “Narodni Front”.
Specijalistički ispit iz ginekologije i akušerstva polaže 1987. godine sa odličnom ocenom.

1989.prelazi da radi DZ Vračar odakle odlazi na edukaciju u GAK “Narodni Font“ gde dobija diploma o završenoj citološkoj dijagnostici.

1991. završava Jugoslovensku školu ultrazvuka u ginekologiji i perinatologiji.

Završila Jugoslovensku  školu za patologiju cerviksa, vagine, vulve i kolposkopiju.

Pored svakodnevnog rada u DZ Vračar drži i predavanja iz programa zdravstvenog prosvećivanja po školama.

Član je srpskog lekarskog društva od 1980. a Ginekološko akušerske sekcije od 1987. godine. Birana za člana predsedništva citološke sekcije u dva uzastopna mandata.

2006. godine nakon dugogodišnjeg rada u DZ Vračar i mnogobrojnih zadovoljnih pacijenata otvara Ginekološko – akušersku ordinaciju Dr Đorđević  gde i danas uspešno radi.

 

Dr Jovana Vučeljić

Dr Jovana Vučeljić je specijalista ginekologije i akušerstva. Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu 2007. godine polaže specijalistički ispit iz ginekologije i akušerstva u Ginekološko akušerskoj klinici „Narodni Front „ sa odličnom ocenom.

2007. godine je završila školu Ultrazvuka u ginekologiji i opstetriciji, 2008. godine je pohađala Međunarodnu školu perinatalne medicine.

2010. godine je stekla diplomu Škole ginekološke citodijagnostike a 2013. godine završava Školu ginekološke kolposkopije.

Od 2014.-2018. godine je radila kao specijalista u GAK „ Narodni Front“ na Odeljenju dnevne bolnice visokorizičnih trudnoća gde je i bila član Genetskog savetovališta za trudnice (Dabl test , praćenje i tretman fizioloških i patoloških trudnoća, ultrazvučna 4D -color doppler dijagnostika u trudnoći ).

Uža oblast interesovanja su i skriningu premalignih i malignih stanja grlića materice u okviru kolposkopije , Papa testa i intervencija radiotalasima kao i lečenje steriliteta. Govori engelski jezik.

 

Dr Ivana Vučeljić

Dr Ivana Vučeljić je specijalista dermatovenerologije.

Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu 2001. godine , lekarski staž je odradila na Vojno Medicinskoj Akademiji u Beogradu VMA. Specijalizaciju iz Dermatovenerologije obavlja u Kliničkom Centru Srbije gde i polaže specijalistički ispit 2006. godine.

Od 2006. -2007. godine je profesor u skoli za Negu i lepotu.

Od 2007.- 2015. Zaposlena u poliklinici Diva.

Od 2015. godine radi u Gradskom zavodu za kožne i venerične bolesti.

Dodatna usavršavanja:

  • Sertifikat za napredni rad sa hijaluronskom kiselinom Restylan
  • Sertifikat za napredni rad sa hijaluronskom kiselinom Revanese
  • Sertifikat mezoterapije i kozmetske dermatologije
  • Sertifikat napredne tehnike hemijskih pilinga Dr Phillipe Deprez
  • Sertifikate elektrohirurgije i kriohirurgije
  • Visoki internacionalni kurs dermoskopije Dr Giuseppe Argenziano, kao i kurs napredne dermoskopije
  • Sertifikat fotoepilacije na Diodnim laserima –Lumenis
  • Sertifikati za IPL laser Lumenis , Nd-YAG laser, Fotona dynamis -4D laser