+381 (11) 346 77 44 ordinacija@drdjordjevicginekologija.rs Radnim danima od 09:00 do 20:00 // Subotom od 09:00 do 15:00

Hijaluronski fileri

U saradnji sa vrhunskim dermatolozima iz oblasti kozmetologije odlučili smo da našim pacijentkinjama pored kompletne ginekološke usluge, omogućimo da se podmlade i osveže svoj izgled a da se ne podvrgavaju hiruškim intervencijama.

Liquidlift hijaluron

Hijaluronski fileri spadaju u najpopularniju estetsku proceduru zahvaljujući svojoj efikasnosti, jer se za samo deset minuta eliminišu bore u potpunosti.
Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak naše kože i garant dobre hidratacije. Smatra se najbezbednijim preparatom u estetskoj medicini za korigovanje bora, nadoknadu volumena i stimulaciju sinteze kolagena. Tokom starenja sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline se smanjuje zbog čega je neophodna njena nadoknada putem filera.
U ordinaciji Dr Đorđević koristimo samo hijaluronske filere najnovije generacije i visokog kvaliteta koji služe za revitalizaciju kože  lica, vrata, dekoltea i ruku.
Na licu fileri se mogu koristiti za korekciju:

  • bora na čelu i u korenu nosa
  • bora oko očiju
  • bora oko usana
  • nasolabijalnih brazdi (linije koje idu od baze nosa do spoljnjeg ugla usana)

Rezultati aplikacije Restilana su odmah vidljivi, i traju do godinu dana. On daje volumen i punoću koži, oblikuje bore i brazde, a usnama daje mek i prirodan izgled.

Hijaluronske filere ne treba koristiti:

  • tokom trudnoće i laktacije
  • infekcije kože na mestu primene

Aplikovana hijaluronska kiselina posle nekog perioda počinje postepeno da se razgrađuje putem prirodnog metabolizma, tako da je zato njeno trajanje po ubrizgavanju u bore ograničeno na 9-15 meseci.