+381 (11) 346 77 44 ordinacija@drdjordjevicginekologija.rs Radnim danima od 09:00 do 20:00 // Subotom od 09:00 do 15:00

Estetika

Estetika


 • HIJALURONSKI FILERI - ČAROBNI ŠTAPIĆ ZA BORE
 • MEZOTERAPIJA
 • RADIOTALASNO UKLANJANJE BRADAVICA

U saradnji sa vrhunskim dermatolozima iz oblasti kozmetologije odlučili smo da našim pacijentkinjama pored kompletne ginekološke usluge, omogućimo da se podmlade i osveže svoj izgled a da se ne podvrgavaju hiruškim intervencijama.

Liquidlift hijaluron - 180 €

Hijaluronski fileri spadaju u najpopularniju estetsku proceduru zahvaljujući svojoj efikasnosti, jer se za samo deset minuta eliminišu bore u potpunosti.
Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak naše kože i garant dobre hidratacije. Smatra se najbezbednijim preparatom u estetskoj medicini za korigovanje bora, nadoknadu volumena i stimulaciju sinteze kolagena. Tokom starenja sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline se smanjuje zbog čega je neophodna njena nadoknada putem filera.
U ordinaciji Dr Đorđević koristimo samo hijaluronske filere najnovije generacije i visokog kvaliteta koji služe za revitalizaciju kože lica, vrata, dekoltea i ruku.
Na licu fileri se mogu koristiti za korekciju:

 • bora na čelu i u korenu nosa
 • bora oko očiju
 • bora oko usana
 • nasolabijalnih brazdi (linije koje idu od baze nosa do spoljnjeg ugla usana)

Rezultati aplikacije su odmah vidljivi, i traju do godinu dana. On daje volumen i punoću koži, oblikuje bore i brazde, a usnama daje mek i prirodan izgled.

Hijaluronske filere ne treba koristiti:

 • tokom trudnoće i laktacije
 • infekcije kože na mestu primene

Aplikovana hijaluronska kiselina posle nekog perioda počinje postepeno da se razgrađuje putem prirodnog metabolizma, tako da je zato njeno trajanje po ubrizgavanju u bore ograničeno na 9-15 meseci.

Mezoterapija

 • lica, vrata i šaka

Mezoterapija je neinvazivna antiejdžing metoda kojom se aktivne supstance (vitamin, minerali, aminokiseline) aplikuju u srednji sloj kože (mezoderm). Aplikacijom određenih koktela dolazi do povećanja tonusa mišića, zatezanja i hidratacije kože kao i stimulacije stvaranja novog kolagena.
Nakon tretmana lice izgleda odmorno, sveže i mlađe a koža zategnutija i svetlija. Preporučuje se osobama kod kojih je došlo do gubitka elastičnosti kože kao idealana tretman za njenu revitalizaciju i regeneraciju.
Konstantna nega mezoterapijskim koktelima održava tonus i svežinu kože i ako se redovno primenjuje značajno usporava starenje kože.

Radiotalasno uklanjanje bradavica

U Ordinaciji Dr Đorđević koristimo radiotalasni uređaj firme "ELLMAN", koji vrlo jednostavno i efikasno obezbeđuje primenu radiotalasa u cilju sečenja tkiva, istovremenog sečenja i koagulacije ili koagulacionog zaustavljanja krvavljenja. Ovaj aparat emituje radiotalase od 4,0MHz, koji omogućavaju da se postugnu izvanredni rezultati uz minimalni periferni mehanički i termalni efekat.

Radiotalasi su komforna, bezbolna i beskrvna tehnika za odstranjivanje promena na koži, pri čemu minimalno traumatizuju tkivo odnosno ne ostavljaju ožiljke.
Bradavice su virusnog porekla, sklone rasejavanju zbog čega se preporučuje njihovo što hitnije ukljanjanje. Postoji više vrsta bradavica (verrucae vulgaris, plana, condylomata acc, papilomi, molluscum contagiosum).
Za trajno otklanjanje bradavica idealno sredstvo su radiotalasi. Dokazano je da radiotalasi daju značajno bolje rezultate od drugih metoda (tečni azot, keratolitici ili termokauter) jer su recidivi izuzetno retki, a procenat izlečenja 97%. Skidanje bradavica radiotalasima je bezbolno (koristi se anestezija u obliku kreme ili spreja) i potreban je samo jedan tretman. Kod lečenja polnih bradavica neophodno je lečenje oba partnera istovremeno jer se one najčešće prenose polnim putem.

 

 

Dr Ivana Vučeljić

Dr Ivana Vučeljić je specijalista dermatovenerologije.

Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Beogradu 2001. godine , lekarski staž je odradila na Vojno Medicinskoj Akademiji u Beogradu VMA. Specijalizaciju iz Dermatovenerologije obavlja u Kliničkom Centru Srbije gde i polaže specijalistički ispit 2006. godine.

Od 2006. -2007. godine je profesor u skoli za Negu i lepotu.

Od 2007.- 2015. Zaposlena u poliklinici Diva.

Od 2015. godine radi u Gradskom zavodu za kožne i venerične bolesti.

Dodatna usavršavanja:

 • Sertifikat za napredni rad sa hijaluronskom kiselinom Revanese
 • Sertifikat mezoterapije i kozmetske dermatologije
 • Sertifikat napredne tehnike hemijskih pilinga Dr Phillipe Deprez
 • Sertifikate elektrohirurgije i kriohirurgije
 • Visoki internacionalni kurs dermoskopije Dr Giuseppe Argenziano, kao i kurs napredne dermoskopije
 • Sertifikat fotoepilacije na Diodnim laserima –Lumenis
 • Sertifikati za IPL laser Lumenis , Nd-YAG laser, Fotona dynamis -4D laser