+381 (11) 346 77 44 ordinacija@drdjordjevicginekologija.rs Radnim danima od 09:00 do 20:00 // Subotom od 09:00 do 18:00 // Nedeljom: na zakazivanje

O nama

Ginekološko akušerska ordinacija Dr Đorđević postoji od 2006. godine u naselju Medaković 3. U nekonvencionalnom ambijentu naše ordinacije brigu o vašem zdravlju možete u potpunosti prepustiti stručnjacima iz oblasti perinatologije, kolposkopije, ginekološke citologije, steriliteta i radiologije. Tim lekara i savremena medicinska oprema garancija su kvaliteta naših usluga. Stručno i ljubazno osoblje učiniće da se osećate sigurno i opušteno o čemu najbolje svedoče naši zadovoljni pacijenti.

Postanite i Vi deo naše zdrave porodice
Očekujemo Vas.

S poštovanjem
Dr Mirjana Đorđević,
spec. ginekologije i akušerstva

 

Dr Mirjana Đorđević

Rođena u Beogradu, gde završava VI Beogradsku gimnaziju kao nosilac Alasove diploma iz Bilogije.

1973. godine, diplomirala na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu nakon čega se zapošljava u DZ Palilula, odakle odlazi na specijalizaciju iz ginekologije i akušerstva u GAK “Narodni Front”.
Specijalistički ispit iz ginekologije i akušerstva polaže 1987. godine sa odličnom ocenom.

1989.prelazi da radi DZ Vračar odakle odlazi na edukaciju u GAK “Narodni Font“ gde dobija diploma o završenoj citološkoj dijagnostici.

1991. završava Jugoslovensku školu ultrazvuka u ginekologiji i perinatologiji.

Završila Jugoslovensku  školu za patologiju cerviksa, vagine, vulve i kolposkopiju.

Pored svakodnevnog rada u DZ Vračar drži i predavanja iz programa zdravstvenog prosvećivanja po školama.

Član je srpskog lekarskog društva od 1980. a Ginekološko akušerske sekcije od 1987. godine. Birana za člana predsedništva citološke sekcije u dva uzastopna mandata.

2006. godine nakon dugogodišnjeg rada u DZ Vračar i mnogobrojnih zadovoljnih pacijenata otvara Ginekološko – akušersku ordinaciju Dr Đorđević  gde i danas uspešno radi.